Deze quiche ga ik zeker nogmaals maken. Te lekker! Met een salade erbij is het een heerlijke maaltijd. Deze quiche is koud ook erg lekker.
Ingrediënten:
6 plakjes bladerdeeg (diepvries)
3 rode uien
2 zoete uien
1 ui
2 eetlepel olijfolie
250 ml slagroom
150 gram gorgonzola
2 theelepels Provençaalse kruiden
Bereiden:
Snijd de ui in ringen.
Verhit de olie in een koekenpan en bak alle uien in 10 min. lichtbruin en
zacht. Schep in de vorm.
Verwarm de oven voor
op 200 °C. Bekleed de vorm met het deeg. Klop de eieren los met de slagroom.
Snijd de kaas in stukjes. Voeg de kaas, kruiden, peper en zout toe. Schenk over
de uien.
Bak in 35-40 min.
goudbruin en gaar.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten